Wensenboek Vitaal Steenderen Openbaar

Sinds deze week is het Wensenboek van Steenderen openbaar gemaakt. Het wensenboek is inmiddels aan het college van de gemeente Bronckhorst overhandigd en ook de raadsleden kunnen een exemplaar tegemoet zien.

Het document beschrijft het resultaat van de afgelopen negen maanden werken aan Vitale Kernen in Steenderen. Deze eerste editie van het Wensenboek is een mooi resultaat. Het Wensenboek is bedoeld om resultaten te verankeren, om betrokkenen en geïnteresseerden te informeren en om gemeente, ambtenaren, bestuur en raad, te laten zien dat Steenderen er werk van heeft gemaakt.

Steenderen is prachtig er gebeurt een hoop. Maar dat er het nodig moet gebeuren is ook duidelijk. Om het Wensenboek te maken, is gebruik gemaakt van lokale kennis, de opbrengsten uit vier dorpslabbijeenkomsten en “Proef de Toekomst van Steenderen”, onderzoeken en de nodige expertise.
Het Wensenboek is nooit klaar. Het werken aan een Vitaal Steenderen is een continue en interactief proces. Aanpassen en verfijnen van het Wensenboek blijft volop mogelijk en noodzakelijk. Jaarlijks verdient het Wensenboek een update.

Het Wensenboek is opgebouwd uit 4 hoofdthema’s en Het Dorpslab.

Een actiekaart stelt prioriteiten en geeft aan waar we op korte termijn mee aan de slag willen. Er is te lezen welke
projecten en acties al benoemd zijn om daadwerkelijk dingen te doen.

Er zijn meer dan 200 inwoners actief betrokken en een aantal van hen gaven zelfs aan graag mee te helpen plannen waar te maken. Steeds meer mensen raken enthousiast en overtuigd.

U kunt het gehele Wensenboek vinden door te klikken op WENSENBOEK VITAAL-STEENDEREN

Dit delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Contact Informatie
Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid klik hier.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook
© 2022 – Welzijn Steenderen – OpRha