Vrijwilligers

De vele door Stichting Welzijn Steenderen georganiseerde activiteiten die in en om De Kei plaatsvinden worden uitgevoerd door onze vrijwilligers, zonder hen zouden deze allemaal niet mogelijk zijn.

Ben je op zoek naar leuk en bevredigend vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op!

Wij bieden gezelligheid, leuke contacten, plezierig werk, soms een themamiddag of een cursus, begeleiding en aan het eind van het jaar een gezamenlijk etentje als dank voor al het werk dat is verricht.
In ruil daarvoor verwachten we van onze vrijwilligers dat ze op tijd zijn en zich sociaal en collegiaal gedragen.

Er zijn allerlei taken te verrichten. Wil je je niet binden om elke week of veertien dagen iets te doen, maar wil je wel zo nu en dan helpen met een klus? Ook dan overleggen wij graag met je over jouw en onze mogelijkheden.
Voor informatie kun je het beste bellen naar 0575-450029 of stuur een e-mail.
Je kunt ook contact opnemen met het Sociale Team van de gemeente Bronckhorst of naar het spreekuur in de Kei gaan.

Samen is gezelliger

In een dorp als het onze wonen steeds meer ouderen. Veel mensen wonen alleen, sommigen hebben nooit een partner gehad, bij anderen is de partner overleden. Velen vermaken zich uitstekend, redden zich goed, anderen hebben daar meer moeite mee, omdat ze bijvoorbeeld door handicaps niet meer zo mobiel zijn. Overdag is er vaak nog wel van alles te beleven, lopen er mensen langs, komt de thuiszorg of vindt men vermaak met de radio. Maar soms zijn mensen meer alleen dan ze wel zouden willen en wordt het ’s avonds moeilijker.

Het zou fijn zijn als de mensen die daar behoefte aan hebben zo nu en dan eens een uurtje bezoek zouden krijgen of worden uitgenodigd. Ook ’s avonds. Wil je wekelijks of tweewekelijks bij iemand op bezoek gaan, eventueel ook ’s avonds, geef je dan bij ons op.

Contact Informatie
Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid klik hier.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook
© 2023 – Welzijn Steenderen – OpRha