Sociaal Team

Als gewoon of bijzonder mens, jong, middelbaar of oud kun je soms in situaties komen waar je direct geen raad mee weet. Problemen met de gezondheid of die van de familie, financiën, op het gebied van wonen, tijdsbesteding, vervoer. Zijn er gevoelens van eenzaamheid of ben je op zoek naar bevredigend vrijwilligerswerk? Vaak zijn er in de omgeving mensen zoals familieleden, vrienden, kennissen en/of buren waar je terecht kan met je vraag. Soms kunnen ook zij jou niet helpen of zijn er redenen waarom je je verhaal niet met deze mensen kunt delen.

Het Sociaal Team Bronckhorst West kan dan een luisterend oor bieden. Samen met jou wordt gekeken naar dat wat je dwars zit, wordt er gezocht naar oplossingen en wordt er informatie en advies gegeven en bekeken of je misschien ergens anders beter kunt worden geholpen. We helpen je dan op weg naar de juiste instantie en houden daarbij rekening met je eigen mogelijkheden.

Telefonisch zijn de teams elke dag van 8.30 tot 16.30 uur bereikbaar en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur, via tel. (0575) 75 02 50

Meer willen weten?

Bel naar (0575) 450029, schrijf een e-mail naar contact@welzijnsteenderen.nl of vul ons contactformulier in op de website van de Kei. Klik daarvoor hieronder.
neem initatief
Contact Informatie
Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid klik hier.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook
© 2022 – Welzijn Steenderen – OpRha