Dagbeleving NoaLies

NoaLies II – Steenderen

NoaLies II is gevestigd in buurt- en activiteitencentrum De Kei in Steenderen. Wij zijn hier dé organisatie die in Steenderen voor begeleiding en dagbesteding zorgt. U hebt hier wel een indicatie Wmo of Wlz voor nodig. Hier zijn wij geopend op maandag, dinsdag en vrijdag.

Het doel van de dagbesteding is, om cliënten een gezellige dag te bieden met activiteiten die aansluiten bij de wensen en behoeften. De locatie van NoaLies II biedt allerlei mogelijkheden om onder begeleiding een uitstapje buiten de deur te maken. U kunt hierbij denken aan een wandeling naar het dorp, boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt, een kopje koffie op het terras of een wandeling door Bronkhorst, één van de kleinste stadjes van Nederland.

Een hele dag bestaat uit twee dagdelen. U kunt kiezen om één of meerdere dagen per week gebruik te maken van de dagbeleving, maar bijvoorbeeld ook één of meerdere dagdelen. De locatie is rolstoeltoegankelijk, zeer geschikt voor mensen met rollators en heeft een aangepast toilet.

Openingstijden
NoaLies II is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Meer willen weten?

Bel naar (0575) 450029, schrijf een e-mail naar contact@welzijnsteenderen.nl of vul ons contactformulier in op de website van de Kei. Klik daarvoor hieronder.
neem initatief
Contact Informatie
Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid klik hier.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook
© 2022 – Welzijn Steenderen – OpRha