Activiteiten van Welzijn

Stichting Welzijn biedt verschillende activiteiten aan op diverse locaties. Natuurlijk is er De Kei, waar Welzijn Steenderen ook gehuisvest is, maar er vinden ook buitenactiviteiten plaats en er wordt gesport onder de vlag van Welzijn in sporthal ‘Het Hooge Wessel’.

Er is van alles te doen en te beleven. Voor een overzicht van al deze activiteiten kunt je terecht op de kalender van de website van De Kei.
De website is te vinden via https://dekeisteenderen.nl.

De Kei

De Kei verdient nog even je speciale aandacht, want ‘De Kei is van iedereen’.

Stoere tieners, middenmoten, avonturiers, accountants, gezinnen, spelletjesfanaten, creatievelingen, doorzetters, vegetariërs, AOW’ers, sportievelingen, dagdromers en…
Nou ja, echt van iedereen. Sterker nog: de Kei dat ben jij!

We willen jong en oud verbinden en inspireren onder één dak.
Eén clubhuis om samen te komen, projecten op te pakken en elkaar vooruit te helpen. Er valt genoeg te beleven.

Meer

Voor meer activiteiten in Steenderen en omgeving kan je ook kijken op de agenda van het Steenderens Belang: https://steenderensbelang.nl

Meer willen weten?

Bel naar (0575) 450029, schrijf een e-mail naar contact@welzijnsteenderen.nl of vul ons contactformulier in op de website van de Kei. Klik daarvoor hieronder.
neem initatief
Contact Informatie
Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid klik hier.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook
© 2022 – Welzijn Steenderen – OpRha