Maatjes/Buddy Project

Welzijn Steenderen zet zich in voor het welbevinden van de bewoners van Steenderen en omgeving. Zij doet dit door allerlei activiteiten te organiseren. Activiteiten door samen te bewegen, recreatief en creatief bezig te zijn, door cursussen te geven of simpel weg door ontmoetingsmomenten te creëren. Ook zorgt zij voor ondersteuning op het gebied van maaltijdvoorziening, formulierenhulp, eenmalige tuinonderhoud, vervoer en voorlichting op divers gebied.

 

Vaak gebeuren de activiteiten in groepsverband, maar om mensen uit hun sociale isolement halen is vaak een meer individuele benadering noodzakelijk. Welzijn Steenderen is daarom aan het onderzoeken of zij een maatjes/buddy project kan opzetten. Dit kunnen zowel ouderen als jongeren uit Steenderen en omgeving zijn. Maar ook vluchtelingen kunnen een specifieke doelgroep zijn.

 

Wilt u informatie of meedenken over het vormgeving van deze dienstverlenging door Welzijn Steenderen vul dan hieronder uw naam, email en telefoonnummer in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Informatie Maatjes/Buddy project

Dit delen:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Contact Informatie
Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid klik hier.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook
© 2023 – Welzijn Steenderen – OpRha