Vrijwilligers bijeenkomst 11 februari 2020

Geïnteresseerden die een rol willen spelen als vrijwillige gastheer of gastvrouw in het nieuwe activiteitencentrum de Kei worden uitgenodigd om hierover van gedachte te wisselen op dinsdag 11 februari om 19.30 uur in De Kei. Het vindt plaats in het nieuwe centrum, met als nieuwe adres, Burgemeesters Plantenplein 1, 7221 CZ  Steenderen.

De opmerkelijke transformatie van de voormalige Joannesschool tot het activiteitencentrum de Kei is met behulp van veel vrijwilligers, bijna afgerond. Vanaf 1 maart zullen er al enkele activiteiten gaan plaatsvinden. En op 27 maart zal er een officiële openingsbijeenkomst plaatsvinden. Op 28 maart is er een Open Dag voor iedereen. De week erna zullen er eenmalig allerlei leuke en bijzondere workshops en lezingen plaatsvinden om bewoners van de oude gemeente Steenderen kennis te laten maken met de mogelijkheden van De Kei.

Het nieuwe activiteitencentrum met meer ruimtes en meer mogelijkheden gaat gepaard met veranderingen. Daar willen we graag met de huidige vrijwilligers van Welzijn Steenderen en geïnteresseerden over van gedachten wisselen. Onder andere: Hoe zorgen we voor een zo soepel mogelijke ingebruikname en wat wordt de rol van de vrijwilliger (de huidige gastvrouwen en gastheren)? Zijn er meer mensen in en rond Steenderen die deze rol zouden willen vervullen in het “nieuwe” gebouw? Welzijn Steenderen heet u van harte welkom om dit te bespreken op dinsdag 11 februari 2020 om 19.30 uur in de Kei.

Dit delen:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Contact Informatie
Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid klik hier.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook
© 2023 – Welzijn Steenderen – OpRha