algemeen

Titel pagina

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten. Waarom gebruiken we het? Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw

Lees verder »
algemeen

Veiligheid

Niet aanbevolen: u kunt ook doorgaan met het aanmelden op de website als de verbinding niet veilig is, maar doe dit op eigen risico. Als u dit doet, probeer dan een uniek wachtwoord te gebruiken, of een wachtwoord dat u niet ook al voor andere belangrijke websites gebruikt.

Lees verder »
algemeen

Privacybeleidspagina

Als website-eigenaar moet je voldoen aan nationale of internationale privacy wetgeving. Je kan bijvoorbeeld een privacybeleid maken en tonen. Als je al een privacybeleidpagina hebt, selecteer deze hieronder. Zo niet, maak er één. De nieuwe pagina bevat hulp en suggesties voor je privacybeleid. Het is jouw verantwoordelijkheid om de gegevensbron op de juiste manier te gebruiken, om de informatie te verschaffen volgens je privacybeleid en om de informatie actueel en accuraat te houden. Nadat je privacybeleidspagina is ingesteld, stellen we voor dat je deze aanpast. We bevelen ook aan om van tijd tot tijd je privacybeleid opnieuw te beoordelen, vooral na een update. Er kunnen wijzigingen zijn of nieuwe suggesties die je zou kunnen toevoegen aan je beleid.

Lees verder »
nieuws

Bijeenkomst jongeren Steenderen

Na een geslaagde bijeenkomst op vrijdag 17 juni jongstleden. Organiseren we op verzoek van de jongeren opnieuw een avond op te “hangen” midden in de vakantie op woensdag 27 juli 2016. Kom gezellig wat drinken en doe mee aan de activiteiten. De bijeenkomst is vanaf 20.00 uur in de voormalige Joannesschool voor alle jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar wonende in het gebied van de voormalige gemeente Steenderen. Tot woensdag 27 juli!

Lees verder »
Sluit Menu