d Nieuwe Voorzitter – Welzijn Steenderen

Home » Nieuws » Nieuwe Voorzitter

Nieuwe Voorzitter

Na 9 jaren voorzitter te zijn geweest van de Stichting Welzijn Steenderen, heeft Martje Eggens vorig jaar besloten deze functie te willen beëindigen. Gedurende deze periode heeft Martje zich op een fantastische wijze ingezet voor de Stichting en alle activiteiten die de Stichting met de vele vrijwilligers organiseert.
In de bestuursvergadering van 23 februari jl. is de voorzittersfunctie overgegaan naar Geert Postma, woonachtig op Rha. Velen van ons kennen Geert nog van toen hij dierenarts was in de voormalige gemeente, maar daarnaast heeft Geert zich ook in verschillende rollen/functies voor de samenleving ingezet.
Geert is enthousiast begonnen op 23 februari jl. als voorzitter en wij zullen ongetwijfeld nog veel van hem gaan horen.